Cumartesi, Temmuz 27

Robert Pattinson ve şarkıcı Suki Waterhouse bebek beklediklerini aktardı

Ünlü oyuncu Robert Pattinson ve şarkıcı Suki Waterhouse, bir süredir devam eden ilişkilerinde yeni bir aşamaya giriyor. 31 yaşındaki Waterhouse, Mexico City’deki Corona Festivali’nde sahne alırken hamile olduğunu duyurdu. Beklenen bu haberle birlikte çift, mutlu bir bebek haberiyle sevdiklerini sevindirdi.

Suki Waterhouse, 37 yaşındaki ünlü oyuncuyla ilişkisini şu sözlerle duyurdu:

“Yaptığım başka bir şeyden dikkatinizi dağıtmak için ışıltılı bir şeyler giymeyi düşündüm. İşe yarayacağından emin değilim.”

Gösterişli kıyafetiyle sahnede dikkat çeken Waterhouse, mutluluğunu hayranlarıyla paylaştı.

Çift, ilk kez Temmuz 2018’de görüldükten sonra ilişkilerini sıklıkla medyadan uzakta yaşamayı tercih etti. Şubat ayında yapılan bir röportajda Waterhouse, Pattinson’la olan aşkından bahsetti ve şunları söyledi: “Neredeyse beş yıldır biriyle birlikte olmaktan bu kadar mutlu olmam beni şaşırtıyor.” dedi.

Robert Pattinson da daha önceki açıklamasında mahremiyetlerine önem verdiklerini söylemişti, “İnsanları içeri alırsanız, bu sevginin değerini düşürür. Eğer sokaktaki bir yabancı size ilişkinizi sorsaydı, onun son derece kaba olduğunu düşünürdünüz. Bir duvar örseniz daha iyi olurdu.” dedi.

Suki Waterhouse’un daha önce Bradley Cooper ile ilişkisi vardı ve Robert Pattinson, dört yıllık bir ilişkinin ardından Kristen Stewart’tan ayrılmıştı. Çift artık birlikte bekledikleri çocukla yeni bir hayatın kapılarını aralıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking