Cumartesi, Temmuz 27

İsrail, Gazze’yi vurmaya devam ediyor! Endonezya Hastanesi hedef alındı, çok sayıda ölü var: Esir değişimi iddiasına Hamas’tan açıklama

Hamas hareketi büro üyesi İzzat el-Rişk, Hamas ile İsrail arasında esir değişimi konusunda anlaşmaya varıldığı ve bunun bugün gerçekleşeceği yönünde medyada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Hamas’ın Telegram sayfasında yaptığı açıklamada Rishk, çeşitli Hamas kaynaklarına dayanan tutuklu değişimi ve ateşkes haberlerinin doğru olmadığını söyledi.

İsrail gazetesi Jerusalem Post’un bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, tutukluların serbest bırakılacağı ve ateşkesin bugün başlayacağı yönünde anlaşmaya varıldığı bilgisinin doğru olmadığı belirtildi.

ENDONEZYA HASTANESİ VURUŞU

Öte yandan Filistin haber ajansı WAFA’nın haberinde, İsrail ordusunun Endonezya hastanesini gerçek mühimmatla ve hastane çevresini topçu ateşiyle hedef alması sonucu aralarında doktorların da bulunduğu yaralıların olduğu bildirildi. . Saldırıda en az 8 kişinin öldüğü, onlarca kişinin de yaralandığı açıklandı.

“BELKİ BU SON GÖRÜŞME OLACAK”

Şihab haber ajansının Telegram sayfasında, Endonezya Hastanesi muhabiri Enes Şerif’in şu sözlerine yer verildi: “İşgal güçleri doğrudan hastaneyi hedef alıyor. Hasta ve yaralıların üzerine ateş açıyor. Bu son buluşma olabilir. Lütfen durum. burası oldukça zor. Bu mesajı iletin.” duyurusunu paylaştı.

HERHANGİ BİR HAREKETE PROJEKTİLLERLE CEVAP VERİRLER

Çevredeki gökdelenlerin çatılarına konumlanan hastaneyi abluka altına alan İsrail kuvvetlerine ait keskin nişancıların, hastane kapısı önünde her türlü harekete kurşunlarla karşılık verdiği bildirildi.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
“Çöküşün sonu bugün başlıyor”
Kar testi!  Yol trafiğe kapatıldı, saatlerce mahsur kaldılar: 'Açlıktan öleceğiz'Kar testi! Yol trafiğe kapatıldı, saatlerce mahsur kaldılar: ‘Açlıktan öleceğiz’
Şile'de okullar kapandı mı?  20 Kasım Pazartesi günü okul var mı?Şile’de okullar kapandı mı? 20 Kasım Pazartesi günü okul var mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking