Cumartesi, Temmuz 27

Yer: Almanya! Bir kişi 29 ayda tam 217 kez Covid aşısı oldu

Gazetelerden öğrendiğine göre doktorlar 62 yaşındaki erkeği bir dizi teste tabi tutmak istedi. Adamdan kan ve tükürük örnekleri alındı ​​ve uzmanlar ayrıca son birkaç yılda saklanan donmuş kan örneklerini de inceledi.

BEDENİNİN AŞILARA TEPKİSİNİ MERAK EDİYORDU

Erlangen-Nurember Üniversitesi’ndeki araştırmacılar, söz konusu adamda herhangi bir sorun bulunmadığını söyledi.

Üniversitenin Mikrobiyoloji Bölümünden Dr. Kilian Schober “Bu vakayı gazete haberlerinden öğrendik. Daha sonra kendisiyle iletişime geçtik ve Erlangen’de bazı testlere girmek istediğimizi söyledik. “Çok ilgi gösterdi” dedi.

Vakadan kan ve tükürük örnekleri alınırken, uzmanlar ayrıca son birkaç yılda saklanan donmuş kan örneklerini de inceledi.

ÇALIŞMA YAPILIRKEN KOVİD AŞISI OLMAK İSTEDİ

Dr Schober, şunları söyledi: “Biz çalışmayı yaparken Case’e kendi ısrarıyla yeniden Kovid aşıları yapıldı. “Daha sonra bağışıklık sisteminin aşıya tepkisini kapsamlı bir şekilde belirlemek için örnekleri kullanma fırsatı bulduk” dedi.

Magdeburg şehir savcılığı, söz konusu kişinin içinde bulunduğu 130 aşıya ilişkin kanıt topladı ve dolandırıcılık soruşturması başlattı ancak herhangi bir suçlamada bulunulmadı.

Uzmanlar aşırı aşılamayı teşvik etmediklerini söylerken, vakaya ilişkin yapılan testlerin genel bir sonuca varmak için yeterli olmayacağını vurguladı.

(AA)Bu içerik Doğukan Akbayır tarafından yayınlanmıştır.

ChefGPT
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Erkekler yurdundaki sapık Erkek yurdundaki sapık “öğretmen” kimse duymasın diye süpürgeyi çalıştırdı! Taciz, tecavüz, şiddet videoları… “Bizi karı-koca yapıp oynattı”
Çanakkale depremini öngördü!  Japon uzmandan uyarıÇanakkale depremini öngördü! Japon uzmandan uyarı
Çöpleri karıştıran kediler ortaya çıkardı!  Yer: EsenlerÇöpleri karıştıran kediler ortaya çıkardı! Yer: Esenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking