Cumartesi, Temmuz 27

Türkiye’de yaşandı! Maçın spikeri Mason Greenwood’un attığı golü protesto etti, sebebini maç sonu açıkladıİspanya La Liga

La Liga’nın 14. hafta karşılaşmasında Getafe, Almeria’yı konuk etti. Maçın 33. dakikasında Mason Greenwood muhteşem bir gol atarak takımına eşitliği getirmeyi başardı.

Maç spikeri Emirhan Erdoğan, golü seyirciye son derece normal bir gol gibi sunsa da bu durum sosyal medyada tepkilere yol açtı.

“İSTEDİĞİNİZ KADAR ELEŞTİREBİLİRSİNİZ”

Maçın ardından sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yapan Emirhan Erdoğan, “Kadına şiddet uygulayan birinin golüne sevinemedim, kusura bakmayın. İstediğiniz kadar eleştirebilirsiniz. istiyorum, seviyorum.” dedi.

NE OLDU?

640x otomatik

Geçmişte pek çok skandala neden olan Mason Greenwood, eski kız arkadaşına yönelik şiddet ve cinsel istismar suçlamalarıyla da gündeme gelmişti. Skandal, eski sevgilisi Harriet Robson’un paylaştığı fotoğrafların ardından ortaya çıkınca 20 yaşındaki oyuncu gözaltına alındı.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
G.Saray maçı sonrası istifa sinyali!G.Saray maçı sonrası istifa sinyali!
Okan Buruk gözünü Manchester United'a dikti! "Kaybetsek bile..."Okan Buruk gözünü Manchester United’a dikti! “Kaybetsek bile…”
Yıldız isim maça devam edemedi ve oyunu bıraktı!Yıldız isim maça devam edemedi ve oyunu bıraktı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking