Cumartesi, Temmuz 27

Trabzonspor efsanelerinden Avcı’ya destek – Son Dakika Haberleri

Trabzonspor, 2021-22 sezonundaki kötü lig sonrası performansı nedeniyle teknik direktör ve yönetim değişikliğine rağmen bu sezon lige iyi bir başlangıç ​​yapamadı.

Abdullah Avcı’nın ardından bayrağı devralan Nenad Bjelica liderliğindeki takımın aldığı kötü sonuçlar nedeniyle Hırvat teknik adam sekizinci haftada yollarını ayırdı.

Bjelica’nın ayrılmasıyla Abdullah Avcı, 7 ay aradan sonra Trabzonspor’a dönerken, tecrübeli teknik adamın dönüşünü camia sevinçle karşıladı.

Takımın başına 2 hafta önce geçen Avcı, şampiyonanın ilk 8 haftasında 4 galibiyet ve 4 yenilgi alırken, oynadığı 2 karşılaşmada ise 1 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Rossoblù’nun son şampiyonu olan teknik direktör, bu kötü gidişatı durdurmak için takımın dağılmış ruhunu bir araya toplamaya ve onu şampiyonada yarışabilecek hale getirmeye çalışır.

Trabzonspor tarihine geçen eski oyuncular Ali Kemal Denizci ve Turgay Semercioğlu, kadro değişikliği sonrasında takımı eski başarılı günlerine döndürmeye çalışan Abdullah Avcı’ya da destek verdi.


Ali Kemal Denizci: Avcı’nın başarısının da garantisini verdim.

“Fırtina” lakaplı eski Trabzonsporlu ve milli takım oyuncusu Ali Kemal Denizci, Nenad Bjelica’nın ardından Abdullah Avcı’nın geri dönmesini istediğini söyledi.


“Biraz erken geldi ama Abdullah Avcı’nın gelmesini çok istiyordum. Karakteri, mertliği, tevazu ve şefkati çok iyi ve onu seviyorum. Teknik direktör olmasını istememin bir nedeni daha var. Transferleri o yaptı” Yaptırım yetkisine sahip bir kişinin bulunmasının Trabzonspor’un çıkarına olacağını düşündüm ve Abdullah Hoca’ya kefil oldum. “


Trabzonspor'un efsanelerinden Abdullah Avcı'yı destekliyorum


“Koçluk sadece taktik vermek değildir”

Denizci, yerli teknik adamların Süper Lig’de başarıya daha yakın olduğunu söyledi.


“En azından Türk futbolunun ve futbolcularının ne olduğunu, ne oynadıklarını, ne yaptıklarını biliyor. Yani bazen antrenörlükten ziyade farklı işlerin de arandığı bir meslek bu. Antrenörlük sadece taktik vermekten ibaret değil. Futbolcunun sana güvenmesi, seni baba gibi görmesi ve sana inanması gerekiyor.” Bir yabancının Türk futbolcuya söyleyebileceği fazla bir şey yok. Bunda onların suçu yok, iletişim sorunu var. Elbette bu konuda her zaman Türk antrenörlerden yanayım.”


Turgay Semercioğlu: Geleni gideni aradı

Trabzonsporlu futbolcu ve milli futbol takımı Turgay Semercioğlu da, Abdullah Avcı’nın takımın son şampiyon teknik direktörü olduğunu ve bu sevinci camia olarak paylaştıklarını söyledi.

Semercioğlu, Avcı’nın ardından takımı çalıştıran Nenad Bjelica’nın da başarılı olmadığını belirtti.


“Şampiyonluk sonrası dönemi hem teknik direktör olarak hem de teknik direktör olarak çok iyi yönetemedik. Bu vesileyle bir geri dönüş oldu. Abdullah Avcı gitti ama yabancı teknik adam geldi. Yabancı antrenörü gördüğümüz kadarıyla, “Biz istediğimiz kaliteyi yakalayamadık. Şimdi Abdullah Avcı tekrar geri döndü. “Gelen giden herkesi aradı. Abdullah Avcı istendiği için döndü. Avcı’nın kendince belli bir hatası olmayabilir ama bizce öyle olabilir ama bu hataları görerek alabileceğini düşünüyorum. Trabzonspor daha da iyi yerlere gelecektir. Kamuoyunun görüşüne katılıyorum.”


Trabzonspor'un efsanelerinden Abdullah Avcı'yı destekliyorum


“Hocamızın sorunları olacak ama tecrübesi var.”

Semercioğlu, Avcı’nın ikinci döneminden umutlu olduğunu söyledi.


“Abdullah Avcı deneyimli bir teknik direktör, tecrübelerini değerlendirerek Trabzonspor’u daha üst seviyelere taşıyacağını düşünüyorum. Yine Egemen’e imza attı, yeni bir planlama var. Alınan oyuncular çok önemli. Yabancı antrenörün aldığı oyuncuların çoğu değil. Trabzonspor’dan ya da bizim ligden oyuncular. “Onların oldukça geri kalmış oyuncular olduğunu düşünüyorum. Teknik direktörümüz bu konuda biraz sıkıntı yaşayacak ama teknik direktörümüz tecrübeli. Ekibimizi tasarlayarak daha iyi yerlere taşıyacağını düşünüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking