Güncel Haberler

Uçak seferleri iptal mi edildi? THY, Pegasus, AnadoluJet uçak seferleri iptal mi? Diyarbakır seferleri iptal mi oldu?

Uçuş iptalinin ayrıntıları tartışılıyor. Konuyla ilgili beklenen açıklama THY ve Pegasus’tan geldi. Kar yağışı duyurusunun ardından bazı uçuşlar iptal edildi. Sis nedeniyle Diyarbakır Havalimanı’nda görüş mesafesi 400 metreye düştü. İşte THY, Pegasus ve AnadoluJet uçuşlarının detayları…

UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ Mİ?

Ülke genelinde olumsuz hava koşulları ulaşımı da olumsuz etkiliyor. Türk Hava Yolları ve Pegasus bazı uçuşların iptal edildiğini duyurdu.

Sis, Diyarbakır’da hayatı olumsuz etkiledi. Sis nedeniyle bazı uçuşlar iptal edildi. Bazı bölgelerde görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Diyarbakır Havalimanı’nda sis nedeniyle görüş mesafesi 400 metreye düşerken, Diyarbakır-İstanbul, Ankara ve Antalya seferleri de sabah 11.00’e kadar iptal edildi.

16 – 17 ARALIK DİYARBAKIR UÇUŞLARI İPTAL Mİ?

Yoğun sisin hakim olduğu bölgede görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Diyarbakır’ın yanı sıra diğer illerde de seferler iptal edildi.

ezgif.com-webp-jpg'ye dönüştürüldü (20)

Diyarbakır Havalimanı’nda sis nedeniyle görüş mesafesi 400 metreye düşerken, Diyarbakır-İstanbul, Ankara ve Antalya seferleri de sabah 11.00’e kadar iptal edildi.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
TikTok'ta kediyi nehre attılar, yakalandılarTikTok’ta kediyi nehre attılar, yakalandılar
Tartışmaya Ümit Özdağ da katıldı Ümit Özdağ da “Şeyh Said” tartışmasına katıldı: Hainlerin pankartları değil kendileri asılıyor
Bakan Koca tarih belirleyerek açıkladı: Aşıların tamamı yüzde 100 Türkiye'de üretilecek.Bakan Koca tarih belirleyerek açıkladı: Aşıların tamamı yüzde 100 Türkiye’de üretilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu