Cuma, Eylül 20

Mahkeme soy bağının kurulmasına karar verdi: Metin Akpınar ikinci kez “baba” oldu! – En son hayat haberleri

Metin Akpınarkızı olduğunu kanıtlıyor Duygu Nebioğluikiz kardeşinin ardından Aşkın işbirlikçisi Aynı zamanda hukuk mücadelesi de başlattı.

Katkıcı, Metin Akpınar’ın kızı olmadığını düşünerek kendisinden sürekli şüphelenmesi nedeniyle DNA testi yaptırdı. Yapılan testin ardından Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıktı.

DNA RAPORUNDA KIZI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Katkıcı’nın Metin Akpınar hakkında Antalya Aile Mahkemesi’nde açtığı dava sonuçlandı. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan alınan DNA raporu Antalya 5’inci Aile Mahkemesi’ne ulaştı.

Raporda Sevgi Katkıcı’nın Metin Akpınar’ın kızı olduğu belirlendi. Mahkeme daha sonra kararını verdi. Karar duruşmasında Metin Akpınar’ın Sevgi Katkıcı’nın babası olduğu tespit edilirken, Metin Akpınar ile Sevgi Katkıcı arasında soy bağı kurulmasına karar verildi.

MAHKEME KARARI İLE RESMEN BABASI OLDU

SABAH GÜNAYDIN’in verdiği mahkeme kararıyla Metin Akpınar’ın, Duygu Nebioğlu’ndan sonra ikiz çocuğu Sevgi Katkıcı’nın babası olduğu ortaya çıktı. Sevgi Katkıcı daha önce DNA raporuna dayanarak kendisinin Metin Akpınar’ın kızı olduğuna inandığını ancak tavrında bir değişiklik olmadığını söylemişti.

Katkıcı, şöyle konuştu: “Bizim hiçbir zaman baba-kız ilişkimiz olmadı. Duygu daha çok konuşurdu. Ne bir sarılma, ne bir öpücük, ne de bir çağrı gördüm. Hep özel zamanlarda aradım. Haber geldikten sonra aramasını bekledim ve Üzgünüm.

Basın açıklamasında şunları söyledi: “Bizi büyüten Özdener Hanım ve Emine Hanım’dan özür dilemesini, ‘Yıllardır çocuklarıma baktınız’ diyerek teşekkür etmesini bekliyordum ama ne yazık ki ‘ Yaptım”. bunların hiçbirini görmüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş