Cumartesi, Temmuz 27

Hizbullah konuşulurken onlar harekete geçti: Bu yıl tüm dünyanın gündemindeydi! Wagner İsrail-Hamas savaşına dahil mi oluyor?

İsrail ordusu, 28 gündür ablukaya alınan Gazze Şeridi’ni bombalamaya devam ediyor. Bu arada Lübnan ve Suriye ile karşılıklı topçu ateşi yapıldığına dair haberler de var. Son olarak ABD’den savaşın tırmanıp yayılabileceği yönündeki endişeleri güçlendiren bir istihbarat açıklaması geldi.

HİZBULLAH WAGNER’DEN ÇIKIYOR

Amerikalı yetkililerin Wall Street Journal’a verdiği istihbarata dayalı bilgilere göre, Rus paramiliter örgütü Wagner, Hizbullah’a hava savunma sistemi sağlamayı planlıyor.

“İSRAİL’İN FÜZE VE SAVAŞ UÇAKLARI VURULABİLİR”

Haberde Wagner’in Hizbullah’la iletişim halinde olduğu belirtiliyordu; Hizbullah’ın Pantsir-S1 hava savunma sistemini alması halinde İsrail’in F-16 ve F-35 savaş uçaklarının yanı sıra balistik ve hipersonik füzelerinin de düşürülebileceği kaydedildi.

Thumbs_b_c_749495ac76fdab0f59f4f9792bcab691

Suikast suçlamasıyla ilgili çok fazla konuşuluyor

Wagner’in önceki lideri Yevgeni Prigojin’in 23 Ağustos’ta uçak kazasında ölmesi üzerine, Prigojin’in yakın zamanda Moskova’ya karşı ayaklanma başlattığı için öldürüldüğü iddiaları gündeme geldi.

Günün önemli manşetleri

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Depremzedelere gönderilen yardım paketinden yüklü miktarda para çıktı!Depremzedelere gönderilen yardım paketinden yüklü miktarda para çıktı!
Temel kazılırken ortaya çıktı!  Temel kazılırken ortaya çıktı! “İnşaatı durdurduk”
Astana'dan Gazze'ye kadar dünyaya bağırdılar! Astana’dan Gazze’ye kadar dünyaya bağırdılar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking