Cumartesi, Temmuz 27

Hakan Ural’dan “Önce askere gitsin” diyen Özgür Demirtaş’a yanıt: Derdiniz benim siyasi görüşüm…

Hakan Ural, seçim tahmini yaparak, şunları söyledi: “Murat Kurum büyük bir farkla kazanacak. Sokakta her türlü esnafla, doktorla, polisle konuşuyorum. Herkesle istişarede bulunuyorum. Halkımız akıllı bir bilince sahip. Tarih geniş bir zafer kazanacak.” marj.”

Ancak analizi takip etmeyen Hakan Ural, sosyal medyada tartışma konusu oldu. Özgür Demirtaş da Hakan Ural’ın viral analizini paylaşarak, “Önce askere gitmeli” diyerek onunla dalga geçti.

Hakan Ural bu sözlere sosyal medyadan yanıt verdi. Ural, “Halıcıoğlu askere alma şubesinden sülüs ve seyahat izin belgemi alarak askerliğimi tamamladım ve Hatay Serinyol askere alma birliğine teslim oldum.”

“HİÇ KİMSE BENİ ASKERE KATILMAYA ZORLAMADI”

Ural, şöyle devam etti: “Google’a girip fotoğrafları görebilirsiniz! Ana birimim olan Van’da jandarma olarak 18 ayımı tamamladım ve sertifikamı aldım. Bunlar açıkça belgelendi, kimse beni askere gitmeye zorlamadı Sağlığım” Senin derdin askerlik değil, senin derdin benim.” “Algı yaratmak, linç etmek, nefret kusmak, bana hakaret etmek benim siyasi görüşlerimi ve kamuoyuna tepkimi itibarsızlaştırmak için en iyi yaptığınız şeydir. Önemli değil, artık alıştım. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Ekran görüntüsü
Hakan Ural’ın gündem haline gelmesinin ardından Instagram sosyal medya hesabına dahi ulaşılamıyor.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Acun Ilıcalı yine çıldırdı!  Yunus Emre diskalifiye edilecek mi? Acun Ilıcalı yine çıldırdı! Yunus Emre diskalifiye edilecek mi?
Herkes son bölümü beklerken sürpriz kararHerkes son bölümü beklerken sürpriz karar
Boşanma nedeni o oyuncuydu!  kaza iddiasıBoşanma nedeni o oyuncuydu! kaza iddiası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking