Salı, Ekim 22

Amedspor’un başına geçen Ersun Yanal’ın imza törenine damga vuran olay! “Hele bir suyumuzu iç…”Tff 1. Lig

Bir süredir yeşil sahalardan uzak kalan Ersun Yanal, yeni sezonda Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek Amedspor’la anlaşmaya vardı.

Amedspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ile resmi sözleşme imzaladık. Bugün Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ile Amedspor Şehmus Özer tesislerimizde taraftarlarımızın ve basının yoğun katılımıyla resmi sözleşme imzaladık. Cemaatimize hoş geldin Ersun Yanal.”

İMZA TÖRENİNDE İLGİNÇ DİYALOG

Ersun Yanal’ın imza töreni, hayranlarının desteğiyle Şehmus Özer tesislerinde yapılırken, tören sırasında Yanal ile bir hayranı arasında gözyaşı dolu bir diyalog yaşandı.

“SUYUMU İÇECEĞİZ…”

666b166e28410f6781dc7037

Yanal’ın bu sözlerine bir hayran, “Yapacak işlerimiz vardı, hallettik. Sonra buraya geldik, imza törenimiz olacak. Ama ben sık sık Diyarbakır’a gelirdim” diyerek, “Suyumuzu içebilirsin, yemek yiyebilirsin” dedi. Yemeğimiz. Bir daha buradan ayrılmayacaksın.” Bu anlar töreni kahkahalarla doldurdu ve alkışlarla karşılandı.

Euro 2024 canlı sonuçları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Mourinho paylaşımıyla taraftarları coşturdu!Mourinho paylaşımıyla taraftarları coşturdu!
Yapay zekanın şampiyonu da açıklandı!  Türkiye için olay tahmini...Yapay zekanın şampiyonu da açıklandı! Türkiye için olay tahmini…
Resmi olarak açıklandı!  Türkiye Kupası artık bambaşka... İşte yeni formatResmi olarak açıklandı! Türkiye Kupası artık bambaşka… İşte yeni format

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber