Pazar, Eylül 29

Galatasaray’ın eski yıldızı Wesley Sneijder’den Ajax-Beşiktaş maçı sonrası Masuaku için inanılmaz sözler: Utanmalı!Beşiktaş

Hollanda futboluna ve Galatasaray’a damga vuran oyunculardan Wesley Sneijder, Ziggo Sport’ta Ajax-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçına ilişkin yorum yaptı. Toplu ve topsuz maçlarda güçlü bir Ajax gördüğünü belirten Sneijder, “Ajax beni olumlu anlamda şaşırttı.”

“AJAX 10 KAT DAHA İYİ OYNADI”

Öte yandan Sneijder, aynı yayında konuşan Ronald de Boer’in şu sözlerini aktardı: “Compact oynayan Go Ahead Eagles maçında Ajax’ın çok sorunu vardı. Beşiktaş da kompakt bir şekilde oynadı. Kompakt. Bence kompakt.” Ajax’ın birkaç gün arayla bu kadar farklı olması şaşırtıcı. Beşiktaş daha iyi bir takım.” “Bunu bekliyordunuz ama Ajax 10 kat daha iyi oynadı.”

“MAÇ 7-0 BİTEBİLİR”

uefa-avrupa-ligi-ajax-1-besiktas-0-ilk yarı

Sneijder, “Maç 6-0, 7-0 da bitebilirdi” dedi ve Fitz-Jim’e ayrı bir yorum daha ekledi: “Harika oynadı. Bu gece yaptığı her şey harikaydı. Bana göre gerçekten sahanın en iyisiydi.” “

“KENDİNDEN UTANMALIDIR”

UbmjXP-SOUSivpRV3jhx3g

Wesley Sneijder son olarak Arthur Masuaku’nun performansı hakkında konuştu. Maç boyunca Masuaku’nun kötü göründüğünü belirten Hollandalı, “Utanmalı. Sanırım yarın Giovanni van Bronckhorst tarafından sarı kartla cezalandırılacak.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking