Salı, Ekim 22

Sinan Ateş’in kardeşi Selma Ateş’in Ülkü Ocakları mensupları tarafından takip edildiği iddia edildi – Son Dakika Siyaset Haberleri

T24’ün raporuna göre, emniyette ifade veren Ateş’i takip edenlerin iki ayrı ekipten oluştuğu ve aralarında 2 başkan yardımcısının da bulunduğu 7 kişinin Bursa Ülkü Ocakları üyesi olduğu öğrenildi. Ateş, polis merkezinden çıktıktan sonra ifade vermek üzere Bursa Asayiş Müdürlüğü’ne gitti.

Bu gelişmelerin yanı sıra Sinan Ateş cinayeti davası ve Cumhur İttifakı’ndaki gelişmelerle gündeme gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı, MHP’nin terör yoluyla amaçlarla ele geçirildiğini iddia eden bazı gazetecileri ve televizyon kanallarını eleştirdi. Ateş davası.

“KALBİNİZ VARSA YANIMIZA OTURUN”

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Selma Ateş’in takibinin ardından Semih Yalçın’dan alıntı yaparak şu açıklamayı yaptı:

“Ah Semih Yalçın! Daha bu akşam bardağınızı yudumlayıp karnınızı kaşırken, yazdığınız açıklamada ‘Bize iftira atıyorlar. Tiyatro. Senaryo. Yalan. İftira’ dediniz.’ Bakın ne oldu şimdi? Bursa Ülkü Ocakları Selma Ateş Abla’yı takip ederken yakalandılar. Saati bilmiyorsanız Google’dan arayın sizi hakim karşısına çıkarılanları tek tek tanıştırayım. sana söyle. Belki o zaman aklınız başına gelir ve katillerin kim olduğunu hatırlarsınız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber