Güncel Haberler

PENDİKSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE! Pendikspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Cumhuriyetin 100. yılına özel forma!

Pendikspor Fenerbahce maçının canlı yayını için geri sayım devam ediyor. Sarı-lacivertliler, bu maç öncesinde cumhuriyetin 100. yıl dönümüne özel formalar hazırlamıştı. Formanın 1923 yılında giyilen formadan ilham alınarak tasarlandığı bildirildi. Sarı-lacivertli taraftarların heyecanla beklediği karşılaşmanın düdüğünü hakem Abdulkadir Bitigen çalacak. Bitigen’in yardımcılıklarını ise Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan olarak açıklandı. Fenerbahçe maçının canlı izleme ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. İşte F.Bahçe maçının canlı saati, kanalı ve olası kadroları…

PENDİKSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Pendikspor F.Bahçe maçı saat 19.00’da başlayacak. Pendik Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

PENDİKSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Pendikspor F.Bahçe maçı Bein Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

PENDİKSPOR MAÇINDA FENERBAHÇE’NİN OLASI OLASILIĞI

F.Bahçe: Livakovic, Osayi, Samet, Becao, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

SARI VE LACİVERT OYUN 19 OF 19

Bu sezon Süper Lig ve Avrupa’da çıktığı 18 karşılaşmanın tamamını kazanmayı başaran Fenerbahçe, Pendikspor deplasmanından yenilgisiz kurtularak 19 üzerinden 19’a çıkmak istiyor.

Fenerbahçe 10. haftaya 27 puanla lider girerken, Pendikspor ise 7 puanla 18. sırada yer alıyor.

SARI VE LACİVERT PARTİLER GOL ATMIYOR!

Bu sezon deplasmanda oynadığı 4 maçta 12 puanla şampiyonluktan ayrılmayı başaran Fenerbahçe, rakip kampta kalesini korudu.

Sarı-lacivertli ekip, deplasmanda oynadığı son 4 karşılaşmada Yılport Samsunspor’u 2-0, MKE Ankaragücü’nü 1-0, Corendon Alanyaspor’u 1-0 ve Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup etti.

SÜPER LİGDE İLK KEZ BİRBİRLERİYLE KARŞILAŞACAKLAR

F.Bahçe, Süper Lig’de tarihinde ilk kez Pendikspor ile karşılaşacak.

F.Bahçe ile Pendikspor, Türkiye Kupası’nda şu ana kadar iki kez rakip oldu. 14 Aralık 1999’da oynanan karşılaşmayı Pendikspor 2-1 kazanırken, 28 Kasım 2012’deki karşılaşmayı da F.Bahçe 1-0 kazandı.

PENDİKSPOR FENERBAHÇE MAÇINI AŞAĞIDAKİ EKRANDAN CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 2 bin 23 kilometre yüzdüCumhuriyetin 100. yılına özel olarak 2 bin 23 kilometre yüzdü
Braga'da Serdar Saatçı 2 asist yaptıBraga’da Serdar Saatçı 2 asist yaptı
Pendikspor maçı öncesi F.Bahçe'de alarm!Pendikspor maçı öncesi F.Bahçe’de alarm!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu