Cuma, Eylül 20

Young Boys yenilgisinin ardından Galatasaray’da deprem! Karaborsadaki para cezası ve yolsuzluk suçlamalarının ardından istifa… Dursun Özbek ve yönetimi alarma geçti

Galatasaray’ın Young Boys karşısında aldığı 2 yenilginin ardından büyük şok yaşanırken, bir de istifa depremi yaşandı. Sarı-kırmızılı yönetimin ‘acil durum’ koduyla yakın zamanda toplantıya hazırlandığını öğreniyoruz.

İLK İSTİFALAR GELDİ

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Swiss Young Boys’a elenen Galatasaray’da önemli gelişmeler birbirini takip ediyor. İlk istifalar taraftarların ve topluluğun tepkisini dile getirmesinin ardından geldi. Sarı-Kırmızılı yönetim kurulu üyesi Ali Yüce istifa ederken, istifasını kulübe gönderdi.

Ali Yüce, kulübün genel sekreteri Eray Yazgan, yönetim kurulu üyesi Bora Bahçetepe ve eski yönetim kurulu üyesi Alper Narman’ın karıştığı bilet dolandırıcılığıyla ilgili böyle bir tablonun içinde olmamak için istifa etti.

Maçtan iki saat önce dün yayınlanan açıklamada isminin kötü niyetli olarak kullanılması da istifasına yol açan etkenler arasında yer alıyor. Böylesine önemli bir karşılaşmaya iki saat kala Galatasaray’ın internet sitesinden yapılan açıklama taraftarların tepkisine yol açtı.

Kulübün bilet nedeniyle milyonları bulan zarara uğradığı iddiaları kapsamında Ali Yüce’nin, bu sorumluluğu üstlenmemek ve bu fotoğrafın içinde yer almamak adına istifasını yazılı olarak yönetim kuruluna sunduğu iddia edildi. ve karaborsa dolandırıcılığı.

GV_3MGFXYAAe6wq

BİRÇOK İSTİFA GELDİ

galatasaray-dursun-başkan-özbek-listesini-bu-liste-konsey-isteği-guxh'a-iletti

İstifanın bununla sınırlı olmadığı öğrenildi. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardığı habere göre, Galatasaray yönetim kurulu bugün saat 18.00’de “Acil Durum” koduyla toplanma kararı aldı. Diğer üç yönetim kurulu üyesi istifa etmeyi düşünüyor. Gazeteci Haluk Yürekli de bir açıklama yaptı: “Galatasaray yönetim kurulu üyesi Ali Yüce, istifa mektubunu kulübe gönderdi. Yeni istifalar da planlanıyor…”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş