Salı, Eylül 17

Ümit Özdağ, Polat ailesine “Cezaevinden nasıl çıktığını biliyorum, yazamam” deyince Fatih Altaylı sert çıktı: O halde sus!

Kara para aklama suçundan 40 yıla kadar hapis cezası istenen Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılandığı davada mahkeme, tüm sanıkların tahliyesine karar verdi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tahliyelere tepki gösterdi.

Özdağ, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaparak, “Senin hapisten nasıl çıktığını biliyorum. Ne yazık ki yazamıyorum. Sen, eşin ve senin gibiler, 85’in hüküm sürdüğü bir ülkede haksız ve kabasınız. – Yaşlı kadınlar kağıt mendil satarak kirayı ödemeye çalışıyor ve pazarlardan çürük meyve toplayarak biraz da olsa karınlarını doyurabiliyorlar.” “Adi zenginliğinizle hem çağın ruhunu hem de çağın rezaletini temsil ediyorsunuz” dedi.

Ancak bu açıklama sosyal medyada tepkilerle karşılandı. Özdağ’a bildiklerini anlatması gerektiği söylendi ancak Özdağ elinde kanıt olmadığını söyledi.

“BİR YERLER SIZINIYOR…”

Ümit Özdağ’a Fatih Altaylı’dan tepki geldi. Fatih Altaylı, açıklamasında şunları söyledi: “Ümit Özdağ’ın söylediklerini gördüm, keşke görmeseydim. Şimdi böyle bir şey söylersen söylersin kardeşim, ya da söylemeyeceksin. Ümit Bey bir şey söyledi.”
“Yani biliyorum ama bunu söylersem suç olur çünkü elimde delil yok.” “Abi o zaman sus, o zaman bizim bir şey söylememize gerek yok” diyerek tepki gösterdi.

SFS

Fatih Altaylı da şunları söyledi: “Ya da en azından bunu bir yere sızdırın da bir yerde ortaya çıksın, değil mi? Birisine söyleyin, en azından suç işlemeyecek kadar açıklayın… Ümit Bey bazen çok yanlış şeyler yapıyor.”

Fatih Altaylı’nın Ümit Özdağ’a tepkisi haklı mı?

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom