Cuma, Temmuz 26

UEFA, Euro 2024 kura çekimi sırasında duyulan ‘seks gürültüsünü’ soruşturuyor

A Grubu’nda İsviçre’nin İskoçya, Macaristan ile aynı grupta yer aldığı ve Almanya’yı konuk ettiği yayında müstehcen sesler duyuldu.

REKLAM

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Cumartesi günü Euro 2024 kura çekiminin yayınlanması sırasında cinsel sesler duyulmasının ardından soruşturma başlatıldığını söyledi.

A Grubu’nda İsviçre’nin İskoçya, Macaristan ile aynı grupta yer aldığı ve Almanya’yı konuk ettiği yayında müstehcen sesler duyuldu.

YouTube şakacısı Daniel Jarvis şakanın sorumluluğunu üstlendi.

Avrupa Şampiyonası kura çekimi Almanya’nın Hamburg kentinde yapılırken Jarvis, kendisini sosyal medya hesabından canlı yayınladı ve gürültüyü tetiklemek için cep telefonunu aralıklı olarak çaldırdı.

Jarvis, “Dinleyin, bizdik, bizdik. Onu oraya koyduk, telefonu oraya koyduk ve çalmasına izin verdik, Euro 2024 kura çekiminde seks gürültüsü” dedi.

Durumu kontrol altına almaya çalışan UEFA genel sekreter yardımcısı Giorgio Marchetti, “Burada biraz gürültü vardı ama artık kesildi. Artık gürültü yok” dedi.

Olayla ilgili soru sorulan İngiltere menajeri Gareth Southgate, kalabalığın arasında otururken belli belirsiz sesler duyabildiğini söyledi: “Bunun bir tür şaka olduğunu varsayıyorum, ancak gerçekte ne olduğunu söylemek zordu” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking