Cumartesi, Temmuz 27

Taş Kağıt Makas dizisinin afişi yayınlandı!

İddialı manifesto

Sezonun iddialı projelerinden biri olacağının sinyalini veren “Taş Kağıt Makas: Hayat Oyunu” serisinin posteri ortaya çıktı. Ekin Koç, Ozan Güven ve Burak Yörük’ün yer aldığı poster dizinin geçmişine dair merakı artırdı. İlk olarak Kanal D ve MF Yapım’ın sosyal medya hesaplarında yayınlanan poster, binlerce yorum ve beğeni aldı; Bir anda sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzenin hikâyesini anlatacak olan Taş Kağıt Makas, yapımcılığını MF Yapım, yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan üstleniyor.

Güçlü takım

Gecekondu mahallesindeki masum bir gencin, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşını anlatan dizinin senaryosunu Uğraş Güneş yazıyor. Kanal D’de başlayacak dizinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı isimler yer alıyor.

Taş Kağıt Makas: Hayat Oyunu 28 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.

Youtube

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Süper minisiyle poz verdi! "Kara Melek'"Süper minisiyle poz verdi! “Kara Melek'”
Bunu şu sözlerle duyurdu: Bunu “Oğlumun babası kamu çalışanı” diyerek duyurdu.
AK Parti'de bayram sürprizi!  Adaylar o ilçeden belirlenecekAK Parti’de bayram sürprizi! Adaylar o ilçeden belirlenecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking