Cumartesi, Temmuz 27

Sosyal medyada çizmeyi aşan ‘deprem’ paylaşımları! Skandal ifadeler kullanmaktan Büşra Dede de geri durmadı

Özellikle büyükşehirlerde seçim sonuçları kimilerine zafer sevinci yaşatırken, bazı seçmen ve adaylar da beklediği sonuçları alamadı. Ancak sosyal medyada o kadar çirkin paylaşımlar yapıldı ki, “kazananların” öldürülmesini çağrıştıracak kadar aşırı ifadeler kullanıldı.

İstanbul, 2019’un ardından 2024’te de bir kez daha “Ekrem İmamoğlu” dedi. En yakın rakibi Murat Kurum’a 10 puandan fazla fark atan İmamoğlu, bir dönem daha İBB başkanlığı görevine hak kazandı. Bu sonuç, sosyal medyada bazı kullanıcıların İstanbul’da yaşanacağı tahmin edilen büyük deprem de dahil olmak üzere sert yorumlar yapmasına yol açtı.

DEPREMDE İSTANBUL HALKININ ÖLMESİNİ İSTEDİ

Kullanıcılardan biri, İstanbul’da bir an önce depremin yaşanmasını ve metropolün sakinleriyle birlikte yok olmasını diledi.

indirmek

Başka bir kullanıcı ise “Zaferiniz de yenilginiz gibi asla solmaz” diyerek insanların ölmesini istedi.

resim (1)

BÜSRA DEDE SKANDALININ PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’yi destekleyen paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemini sık sık meşgul eden Büşra Dede de skandal ifadeler kullanan isimler arasında yer aldı.

123123

İmamoğlu’nu “beceriksiz” olarak nitelendiren Dede, şöyle konuştu: “Deprem olursa ‘her şey güzel olacak’ diye ortalıkta dolaşacaksınız.”

Resim

Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Seçimlerde görülmemiş olay!  Oylar boşa gitti: Seçimlerde görülmemiş olay! Oylar boşa gitti: “Tam bittiğini düşündüğümüz sırada, bir anda kıyamet koptu.”
Hırsızlık yapmak için 8'inci kattaki daireye girdi!  Çarşafla balkondan atlamaya çalışırken düşerek hayatını kaybetti.Hırsızlık yapmak için 8’inci kattaki daireye girdi! Çarşafla balkondan atlamaya çalışırken düşerek hayatını kaybetti.
İki kardeş farklı partilerden seçime girdi!İki kardeş farklı partilerden seçime girdi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking