Cumartesi, Temmuz 27

Sinemalarda 6 yeni film vizyona girecek

Yönetmenliğini Stephan Castang’ın üstlendiği “Vincent Must Die”, tanıdığı ve tanımadığı herkesin ortada hiçbir sebep yokken onu öldürmeye çalışması nedeniyle sıradan bir hayat yaşayan bir adamın yaşadıklarını beyazperdeye taşıyor.

Senaryosunu Mathieu Naert’in yazdığı filmde, Vincent’ın hayatı boyunca hiç dikkat çekmeyen hayatı bir şiddet sarmalına dönüşüyor ve genç adam sürekli olarak herkesten jilet gibi kaçmak zorunda kalıyor.

Vincent karakterini Karim Leklou canlandırırken, başrolleri Vimala Pons, François Chattot, Jean-Remi Chaize ve Karoline Rose Sun üstlendi.


Bodrum’a Nakliye

Yönetmenliğini Recep Akdağ’ın üstlendiği, başrollerinde Sarp Bozkurt, Asuman Dabak ve Sedef Şahin’in yer aldığı “Bodrum Seferi” yerli komedi severlerin ilgisini çekmeye aday.


Omen: İlk kehanet

Korku filmi “Omen: The First Prophecy”, kiliseye hizmet etmesi için Roma’ya gönderilen Amerikalı genç bir kadının, inancını sorgulamasına neden olan bir karanlıkla karşılaşmasının hikayesini anlatıyor.

Yönetmenliğini Arkasha Stevenson’ın üstlendiği, senaryosunu Keith Thomas’ın yazdığı filmin başrollerinde Nell Tiger Free, Bill Nighy ve Sonia Braga yer alıyor.


Nuh’un gemisi

Brezilya ve Hindistan ortak yapımı olan, yönetmenliğini Sergio Machado ve René Veilleux’nun üstlendiği anime filmi “Nuh’un Gemisi” seyirciyle buluşacak.

Çocukları ve animasyon meraklılarını sinemaya çekmeyi amaçlayan yapımda, iki farenin, sahne korkusu olan karizmatik ve yetenekli şair Vini ile gitarist Tito’nun hikayesi anlatılıyor.


SUGA | Ağustos D Turu ‘D-DAY’ Filmi

İkonik BTS üyesi Suga’nın merakla beklenen konser müzikali “SUGA | Agust D Tour ‘D-DAY’ The Movie”, Jun-Soo Park’ın yönettiği dün yayınlandı.

İzleyicilerin konserin duygusunu paylaşmalarına olanak sağlayan filmde ayrıca BTS grubunun tüm üyelerinin RM, Jimin ve Jung Kook ile yaptığı özel düetler de yer alıyor.


Üç harf: nazar

Yönetmenliğini Melodi Tözüm’ün yaptığı yerli korku filmi “Üç Harf: Nazar”, torun sahibi olma hayali kuran genç bir kızın şeytanlarla anlaşma yaptıktan sonra yaşadığı süreci anlatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking