Cuma, Eylül 20

Sen bizim şampiyonumuzsun! Avrupa Şampiyonası 2024

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda’ya 2-1 yenilerek elenen milli futbol takımının soyunma odasını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ile birlikte soyunma odalarına gitti. A Milli Futbol Takımı oyuncuları ve teknik heyetiyle bir araya geldi.

Milli takım oyuncularını el sıkışarak tek tek tebrik eden Erdoğan, şöyle konuştu: “Hepinizi tebrik ediyorum. Bugün burada bu sonucu elde etmiş olsak da sizler bizim şampiyonumuzsunuz. Biz sizinle mutluyuz. Bunun bir geleceği var. Biz de başaracağız. onu ileriye taşı.” gelecekte de bu iş üzerinde. İnanıyorum. Şu ana kadar.” “Siz bu işi çok başarılı bir şekilde yaptınız, burada ilk 8’e kaldık ve bundan sonra da şampiyonluk umuyoruz.” dedi.

3

Teknik Direktör Vincenzo Montella, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, “Böyle bir ülkeyi temsil etmekten gerçekten gurur duyuyoruz. Geleceğe bakacağız.” dedi.

4

5

Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

Euro 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Virgil van Dijk, Barış Alper'i övmeden edemediVirgil van Dijk, Barış Alper’i övmeden edemedi
Koeman'ın maç sonrası beklenmedik itirafı!Koeman’ın maç sonrası beklenmedik itirafı!
Montella yenilginin sorumlusu olarak oyuncuları suçladı!Montella yenilginin sorumlusu olarak oyuncuları suçladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş