Salı, Ekim 22

O sahne gündem oldu! Deha’nın Devran’ından Yusuf Dikeç’e gönderme!

Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu etkileyici manzaralarıyla haftalardır sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Yeni sezonun en popüler projelerinden biri olan Deha’da, yıllar sonra acı bir kaza sonucu babası İskender’le yüzleşen Devran ve ailesinin hikayesini izliyoruz.

Etkileyici senaryosu ve karakterleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Deha’da, Aras Bulut İynemli’nin performansıyla devleştiği sahneler ve zaman zaman yaptığı göndermeler gündemde.

ARDA GÜLER MERHABA DEDİ!

Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Devran karakteri ilk bölümde dünyaca ünlü futbolcu Arda Güler’in sevincine gönderme yapmıştı. O sahne binlerce beğeni aldı ve “Gururlu”, “Kral gösterisini yeniden sahneye koydu” gibi yorumlar aldı.

dahi-dizisi-arda-gülere-selam-ca

YUSUF DIKEÇ’I DA UNUTMADI!

Deha’nın pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde Devran, 2024 Paris Olimpiyatları 10m havalı tabanca karma takım müsabakasında Şevval İlayda Tarhan ile Türkiye’nin ilk atış madalyasını kazanan Yusuf Dikeç’in efsane pozunu sergiledi. sosyal medyada çok popüler.

Ekran görüntüsü 2024-10-14 095307

YUSUF DİKEÇ KİMDİR?

Yusuf Dikeç, 1 Ocak 1973’te Kahramanmaraş Göksun’da doğdu. Türk atıcılık sporcusu Astsubay Başçavuş Dikeç, tabanca kategorilerinde yarışıyor. Spor hayatını Jandarma Kuvvet Spor Kulübü bünyesinde sürdüren Dikeç, 2012 Yaz Olimpiyatları’nda ülkesini 10 metre havalı tabanca ve 50 metre tabancada temsil etti. 2013 Akdeniz Oyunları’nda altın ve gümüş madalya kazanmayı başardı. Mersin’de düzenlendi. 2016 Yaz Olimpiyatları’na da katılan Dikeç, 50 metre tabanca kategorisinde 550 puanla 22. oldu ve elemelerde müsabakaya veda etti. Jandarma Genel Komutanlığı’nda Jandarma Astsubay, Başçavuş rütbesinde bir askerdir.

yusuf-dikec-spor-kariye-kimdir_1

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber