Cumartesi, Temmuz 27

MasterChef’te şoke eden veda! Şampiyon adayı görülürken elendi! sosyal medyada olay oldu

Geçtiğimiz hafta Altın Kelebek Ödülleri akşamında en çok izlenen yarışma ödülünü alan MasterChef All Star’da yeni bir eleme akşamı geride kaldı. Yarışmanın favori isimlerinden yarışmacının elenmesi herkesi şaşırttı.

İLK DEFA DÜello YAPILDI

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliği yaptığı MasterChef All Star’da zorlu bir eleme gecesi yaşandı.

a1a81b94-caef-458d-9ec6-bc6be4165d84

İki aşamalı olan yarışmada yarışmacılar, pişirdikleri yemeklere göre değerlendirildi. İki etap sonunda Kıvanç ve Esra diğer yarışmacılardan daha yüksek puanlar alarak MasterChef All Star’da ilk 9’a girmeyi başardı. Son ikide Cemre ve Dilara kaldı.

GBA4BvQXoAA-uYZ

Puanlama sisteminin uygulandığı programda akşamın sonunda Dilara ve Cemre aynı puanda kaldı. Bu nedenle yarışmada ilk kez ikili arasında ekstra düello oynandı.

GBA4AisXAAE29B4

SİLİNEN İSİM ORTAYA ÇIKTI

İlk etapta torik kökü ve meyankökü uygulanan yarışmacılar, yaratıcılık dolu bir yemek hazırladı. İkinci aşamada ise şef Mehmet Yalçınkaya’nın imza yemeği hazırlandı. Kıvanç ve Esra daha yüksek puanlar alarak MasterChef All Star’a bir hafta daha devam etme garantisi aldı.

GBA3LwUXAAA4ZtY

Dilara ve MasterChef 2019 şampiyonu Cemre Uyanık, puanları eşit olan Somer Chef’in şef yemeğini hazırladı.

681904f6-32e8-4a6c-8b6f-608898f05ed2

Yemeği daha da başarısız kılan Cemre, MasterChef All Star’a veda eden isim oldu. MasterChef’in popüler hale geldiği 2019 sezonunun şampiyonu Cemre oldu. Alican Sabunsoy finalist olarak Cemre’ye finalde eşlik etti.

aef2877d-6272-48a4-85f1-813d510ab109

Cemre’nin tasfiyesinin açıklanmasıyla sosyal medya adeta alev aldı. Programı izleyenlerden: ‘Bu kabul edilemez’, ‘Bu eleme nasıl oldu’, ‘Yarışma gerçekten bitti’, ‘Kaliteli yarışmacılar elendi, kimi birinci sıraya koyacaksınız?’ Bunun gibi yorumlar geldi.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Final olaylı geçti!  Son Yaz dizisiyle ilgili ilk kez konuştuFinal olaylı geçti! Son Yaz dizisiyle ilgili ilk kez konuştu
Takımlar açıklandı!  İşte Survivor 2024 kadrosuTakımlar açıklandı! İşte Survivor 2024 kadrosu
Esra Erol'dan azar yediler!  Sosyal medyayı sarstı: Annem gibi öfkeliydiEsra Erol’dan azar yediler! Sosyal medyayı sarstı: Annem gibi öfkeliydi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking