Pazar, Eylül 29

Masterchef’te kim elendi? Yudum, Mehmet Şef’in istediği “okyanus”u yaratamadı… “Çok şaşırdım”

MasterChef’te isim elemesi dikkat çekti. Bu hafta ön eleme turu yarışmacılarından Mehmet Şef’in yemeği “Oceanus”u hazırlamaları istendi.

5 çeşit deniz ürününden oluşan yemeğin tarifini de Mehmet Usta verdi:

OKYANUS NASIL YAPILIR?

“Öncelikle simit yapacaksınız. Sonra ahtapotu güzelce pişirin. Biz yarı pişmiş olarak verdik. Ahtapotumuzu zeytinyağı, sarımsak, tuz, sirke ve taze kişniş ve kişniş saplarıyla pişiriyoruz. Daha sonra tüm deniz suyunu veriyoruz. Levrek açılır, levrek açıldıktan sonra filetonun tamamı hazırlanır. Ancak yapımcıya ve ekibine selamlar, yılan balığı ve sardalya var, ardından uskumruyu fırına veriyoruz. tamamen beyaz olacak, parçalara ayırıp buraya koyacağız “Sapıyla birlikte tuz, elma sirkesi, zeytinyağı ve biraz kişnişle tatlandırıyorsunuz. Bu arada, levrek için toz olarak kişniş istiyoruz.”

hipop

MASTERCHEF’E VEDA EDEN İSİM

Yarışmacılar Mehmet Şef’in yemeği için kıyasıya mücadele etse de en beğenilmeyen isim Yudum oldu.

Mehmet Şef, “Yudum, simit güzeldi ama simit dışında başka sorunlarımız da var. Yılan balığını çok iyi temizlememiz gerektiğini söyledik. Küçük kemikler kalırsa ızgara ve marine edildikten sonra giderler. Siz değil.” yaptı.” yılan balığını çok iyi temizleyin. Sardalya neredeyse iki kez işlendi. Levrek de Erim’e göre daha kalın kesilmişti, yani buradaki puan farkı yaklaşık 3 puan, bu da sizi buradan ayırmaya itiyor çünkü çoğunlukla yılanbalığı temizliğim. yılan balığı sizi sıfır noktasına götürür. dedi.

Yudum’un elenmesiyle ilgili sosyal medyada “En sevdiğimdi, şaşırdım”, “Fena değildi”, “Keşke kalsaydı” yorumları yapıldı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking