Cumartesi, Temmuz 27

Haltercilerimizden 2 bronz madalya – SPOR

Nevşehir Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü halter takımının sporcuları Eray Çaylak ve Serdar Benli, Türkiye Gençler Bireysel Halter Şampiyonası’nda 67 ve 81 kiloda üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Türkiye Halter Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Yıldızlar, Gençler, 23 Yaş Altı ve Büyükler Halter Şampiyonası Ankara’da gerçekleştirildi. Yeni Mahalle Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen şampiyonada Nevşehir Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü sporcularından Eray Çaylak 67 kiloda gençler kategorisinde, Serdar Benli ise 81 kiloda gençler kategorisinde yarıştı. kategori.

Milli sporcumuz Çaylak temizde 100 kilo, temizde 128 kilo ve toplamda 228 kilo kaldırarak kendi kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Serdar Benli ise silkmede 125 kg, silkmede 150 kg, 81 kg kategorisinde ise toplamda 275 kg kaldırmayı başararak Türkiye üçüncüsü oldu.

Törende her iki sporcumuz da madalyalarını alırken, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da Nevşehir Belediyesi spor ve gençlik hizmetleri yönetimi ve halter antrenörlüğü bünyesinde Nevşehir Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü’nde spor hayatına devam eden sporcuları tebrik etti. Burak Erdoğan kulübü.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking