Cumartesi, Temmuz 27

Fiyatı 5 bin 999 TL’ye düştü! Evdeki yeni gözdeniz olacak Anker robot süpürgede avantajlı fiyat fırsatı

Ev temizliği zahmetli bir iştir ancak artık teknolojinin nimetlerinden faydalanarak bu işi kolaylıkla halledebilirsiniz. Nasıl? Elbette en yeni nesil robot süpürgeler sayesinde! Yoğun iş temposu olan ve temizliğe vakit ayıramayanlar için mükemmel bir çözüm olan robot süpürgeler ile temizlik artık sorun olmaktan çıkıyor. Evde çay veya kahvenizi yudumlarken ya da dışarıda yürüyüş yaparken temizlik işini robot süpürgeye bırakmak istiyorsanız iyi bir değer olarak öne çıkan Anker Eufy RoboVac 15C akıllı robot süpürgeye göz atabilirsiniz. Piyasadaki birçok robot süpürge üreticisi markası arasında uygun fiyatlı bir ürün. Günün Fırsatları kapsamında kısa bir süreliğine satışa sunulan bu cihazı sizler için inceledik.

Anker Eufy RoboVac 15C akıllı robotlu süpürge


Güçlü emiş gücü: Anker Eufy RoboVac 15C, 1300 Pa’lık güçlü emiş gücü sayesinde inatçı kir ve tozları kolaylıkla temizleyebilir.

Üç noktalı temizleme sistemi: Üç fırça ve yüksek emiş gücü, üstün temizlik için kiri etkili bir şekilde emer.

Çoklu Temizleme Modu: Her türlü zemin ve alanla başa çıkmasına olanak tanıyan otomatik, spot, kenar ve 30 dakikalık temizleme modlarıyla temizlik beklentilerinizi bir adım öteye taşıyın.

Toz haznesi kapasitesi: Eufy’nin üçlü filtre sistemi ve 600 ml’lik toz haznesi, uzun süreli temizleme özgürlüğü sağlar. Temizlik başına daha fazla kir tutma özelliği, evin her alanında kesintisiz temizliğe olanak sağlar.

Akıllı navigasyon: Akıllı sensörleri sayesinde odanın haritasını oluşturabilir ve etkili bir şekilde temizlik yapabilir.

WiFi bağlantısı: Wi-Fi aracılığıyla uzaktan kontrol edilebilir ve EufyHome uygulaması aracılığıyla programlanabilir.

Ses kontrolü: Amazon Alexa veya Google Assistant gibi akıllı sesli asistanlarla entegre edilebilir.

Engel algılama: Çoklu akıllı sensörleri sayesinde ilerideki engelleri tespit ederek çarpışmaları önler. Mobilyalara, engellere ve evcil hayvanlara çarpmayı önlemek için 9 kızılötesi çarpışma önleyici sensörle tasarlanmıştır.

Düşük profilli tasarım: Yalnızca 2,85 inçlik daha düşük yüksekliğiyle RoboVac 15C, mobilyaların altına kolayca kayabilir ve temizleyebilir.

Uzun pil ömrü: 100 dakikaya kadar çalışabilen şarj edilebilir lityum iyon pil sayesinde uzun süreli temizlik sağlar.

Otomatik şarj: Pil seviyesi düştüğünde şarj olmak üzere otomatik olarak şarj istasyonuna dönebilir.

Kullanıcılar ne diyor?

  • “Başarılı bir ürün. Uzaktan kumanda veya uygulama yardımıyla kullanımı kolay. Lidar sensörü olmayan elektrikli süpürgeye göre sensörler yardımıyla her yere çarpmadan, daha sessiz ve işini yapıyor. Beklentilerimi karşılayamadığı için harita fonksiyonu olmayan bir elektrikli süpürge arayan herkese tavsiye ederim.”

  • “Çok kullanışlı. Büyük rahatlık.”

  • “Uygun fiyat. Ürün işini mükemmel yapıyor. Kullanımı kolay ve basit. Bu fiyata daha iyisini bulmak zor.”

  • “Evcil hayvan besleyenler ve evi küçük olanlar için ideal bir ürün. Kedimin tüyleri çok dökülüyor ve çalıştığım için sürekli süpüremiyorum. Ürünü gelir gelmez denedim ve memnun kaldım. sonuca inanamıyorum. Kendime bir lütfen yaptım. Ses çok yüksek değil, farklı modları var, standart modda bile emiş gücünden memnunum.” “Paspas fonksiyonunu istemediğim için araştırıp bu ürünü seçtim. Güvenle alıp kullanabilirsiniz.”

Ürünü keşfedin

Bu içerik 19 Şubat 2024 tarihinde yayınlanmıştır. Listelenen ürünlerin indirimli fiyatları ve fiyatları, içeriğin yayınlanmasından bu yana değişmiş olabilir.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking