Cuma, Eylül 20

Ferdi Kadıoğlu’nun F.Bahçe’ye vedası yürekleri dağladı! Gözyaşlarını tutamadı… F.Bahçe

F.Bahçe, milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu’nun İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton’a 30 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olduğunu duyurdu.

Bu transferin ardından hem F.Bahçe hem de Ferdi Kadıoğlu sosyal medyadan veda mesajları yayınladı.

F.Bahçe, rekor ücretle kulüpten ayrılan Ferdi Kadıoğlu için sosyal medya hesaplarından “İz bırakan unutulmazdır, hayırlı olsun Ferdi’miz” başlıklı bir veda mesajı paylaştı.

FENERBAHÇE’DEN FERDİ’YE VEDA

“Bazı hikayeler özeldir, iz bırakır, unutulmazdır. Bazen bazı şeyleri anlatmak için fazla söze gerek kalmaz. Tıpkı 18 yaşında bu kapıdan girip milyonlarca insanın sevgilisi haline gelmesi gibi. Ferdi Kadıoğlu, içinde bulunduğu bu camia için milyonlarca insanın bir arada söylediği nadide bestelerden;

Formaya bağlılığı, armasına ait olması, Fenerbahce’ye duyduğu saygı, kararlılığı, hırsı, duruşu ve her tavrıyla 2018 yılında renklerimize geldiği ilk andan itibaren “Fenerbahçe’nin değerli bir üyesi” oldu. U21 takımımız ve 20 Aralık 2018 tarihinde Giresunspor ile yaptığımız maçta. Türkiye Kupası maçının 77. dakikasında A takımımızda forma giyerek örnek futbolcu tanımına yakışır şekilde yaşadı Terinin son damlasına kadar profesyonellik gösterdi F.Bahçe formasını giydiği her durumda, gönlümüzde ve aklımızda yer edindi. Oynadığı her bölgede farklı rollerde yer alan ve formasının hakkını veren Ferdi’miz, bizden biri olmayı başardı. Sarı-lacivertli formamızla 200’den fazla maç oynayarak, iki kez ‘dalya’ diyerek en değerli parçaları ortaya çıkardık.

“Fenerbahçe’den memnunum” dediği o günden bu yana milyonlarca gence örnek oldu. Türk milli takımını seçerek bu ülkenin evladı olduğunu, köklerinden kopmadığını milyonlarca insana gururla göstermiş oldu! Ve artık Ferdi’miz evine veda ediyor. 2018 yılında geldiği evinden bugün itibaren ayrılarak, hayallerinin peşinden koşmak için futbolun beşiğine gidiyor. “Dünyanın en büyük spor kulübü” olan F.Bahçe’ye sağladığınız eşsiz hizmetler, F.Bahçe’nin genlerinde var olan değerlerin parçası olduğunuz ve milyonlarca taraftarımıza yaşattığınız sayısız mutluluk için sonsuz teşekkür ederiz. Kulübümüzün en değerli parçalarıdır.

Unutmayın; Fenerbahce’de formaya saygı duyanlar, armaya mensup olanlar iz bırakıyor. Ve iz bırakanlar asla unutulmaz. Attığınız her adımda yanınızda milyonlar var. Başarılarınızla gurur duyacağız, sevgimiz her zaman sizinle olacak. İyi şanslar ve iyi şanslar!
F.Bahçe Spor Kulübü ve milyonlarca taraftarı.”

GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETTİ

Ekran_1

Veda açıklamasında, 200’den fazla maça F.Bahçe formasıyla oynadığı hatırlatılarak şöyle devam edildi: “Fenerbahçe formasını giydiği her durumda profesyonellik örneği gösterdi, F.Bahçe çocuklarına örnek oldu, hafızalara kazındı. kalbimizde, aklımızda… Farklı rollerde oynadı ve oynadığı her bölgede formayı hak etti.” Sonuna kadar fedakarlık yapan Ferdi’miz, sarı-lacivertli formamızla 200’den fazla maça çıkarak en değerli parçalarımızdan biri olmayı başardı ve o günden itibaren iki kez “Fenerbahçe’den memnunum” diyerek örnek verdi. Milyonlarca genç Türk’e. Bu ülkenin evladı olduğunu, köklerinden kopmadığını milyonlarca insana gururla gösterdi!”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş