Salı, Ekim 22

Dogecoin’in fiyatı neden arttı?

Dogecoin (DOGE) fiyatı, Wall Street’teki rekor seviyenin ardından geniş piyasayla birlikte yükseldi.

Riskli piyasalardaki yükselişin en önemli sebepleri arasında Orta Doğu’daki gerilimlerin hafiflediğine dair işaretler, S&P 500 endeksinin yükselişini sürdürmesi ve Kamala Harris’in ABD’de kripto para birimlerine yönelik net düzenleme sözü vermesi yer alıyor.

İsrail ile İran arasındaki gerilimin azalması DOGE’yi destekliyor

DOGE fiyatı son 24 saatte %4,5’ten fazla artış göstererek 15 Ekim’de 0,116 dolara ulaştı. Hareket, İsrail ile İran arasındaki gerilimin azaldığına dair işaretlerin olduğu ve Wall Street’in yaklaşan kazanç raporlarına ilişkin iyimserliğinin arttığı bir dönemde geldi.

Dört saatlik DOGE/USDT fiyat tablosu. Kaynak Ticaret Görünümü

DOGE fiyat artışı, S&P 500’ün 14 Ekim’de 2024’te 46. kez rekor seviyelere ulaşmasıyla aynı zamana denk geldi.

Riskli piyasalardaki hareketlilik, yatırımcıların S&P 500 Endeksi’nde yer alan şirketlerin bilançolarına ilişkin güçlenen beklentilerini yansıtıyor. Yatırımcılar kurumsal bilançolarda yukarı yönlü sürprizlere karşı kendilerini konumlandırıyor.

Harris somut kripto düzenlemeleri vaat ediyor

Dogecoin, ABD başkan adayı Kamala Harris’in kripto para birimlerine ilişkin son açıklamasından destek aldı.

Harris, 14 Ekim’de yaptığı konuşmada, başta dijital varlıklara yatırım yapan vatandaşlar olmak üzere kripto para yatırımcılarını korumaya yönelik yasal düzenlemeleri desteklediğini duyurdu.

Harris’in tutumu, kripto topluluğu içinde iyimserlik yarattı; çünkü yönetiminin seçilmesi durumunda kripto düzenlemelerine daha dengeli ve koruyucu bir yaklaşım benimseyeceğini öne sürüyor.

Dogecoin, Twitter, Kripto Para Birimleri, Piyasalar, Donald Trump, Tesla, Elon Musk, Teknik Analiz, Gri Tonlama, Piyasa Analizi, Altcoin İzleme, Memecoin

Kaynak: X

Dogecoin birkaç haftalık destekten kurtuldu

DOGE’nin yükselişi aynı zamanda fiyatın destek olarak yükselen kanalının alt trend çizgisini test etmesinden sonra başlayan toparlanmanın da bir parçası.

Dogecoin, Twitter, Kripto Para Birimleri, Piyasalar, Donald Trump, Tesla, Elon Musk, Teknik Analiz, Gri Tonlama, Piyasa Analizi, Altcoin İzleme, Memecoin

DOGE/USDT günlük fiyat tablosu. Kaynak Ticaret Görünümü

Kripto para birimi şu anda 200 günlük üstel hareketli ortalamanın (200 günlük EMA; mavi renk) üzerinde 0,116 dolar civarında kesin bir kapanış hedefliyor ve temel hedefi kanalın üst trend çizgisine yaklaşmak.

Üst trend çizgisi, DOGE’nin 0,141 dolar yakınındaki 0,382 Fibonacci geri çekilme seviyesiyle çakışıyor.

Tersi bir senaryoda DOGE fiyatı 50 günlük hareketli ortalamanın bulunduğu 0,109 dolara düşebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber