Cuma, Eylül 20

Beşiktaş’ın Hareketsiz transferi İtalyan basınında! “Krallara yakışan hoş bir karşılama” – Son Dakika Spor Haberleri

Bu sezon Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen Beşiktaş, Paulista ve Rafa Silva’nın ardından bir transferini daha resmen açıkladı.

Ciro Immobile gece İstanbul’a ayak basarken İtalyan basını da bu karşılamayı dile getirdi.

CORRIERE DELLO SPORT: “Kötü alışkanlıklar sansasyoneldir”

“Immobile’ı İstanbul’da binlerce kişi karşıladı. Eski Lazio kaptanı, iki antrenörü Alessandro Moggi ve Marco Sommella ile Türkiye’ye geldi ve krallar gibi karşılandı. Binlerce kişi onu sloganlarla, sis bombalarıyla ve bayraklarla bekliyordu. Immobile, Beşiktaş “Gömleğini giydi, yeni hayranlarını selamladı ve teşekkür etti. Bu sahnelerin Avrupa’da kesinlikle yankı uyandıracağı kesin.”

TÜM PAZARLAR: “KRALIN GÖZYAŞLARI”

“Lazio, Immobile’ın vedası nedeniyle hafıza kaybı yaşıyor. Ciro Immobile’ın vedası bir dönemin sonuna işaret ediyor ve taraftarları Lazio tarihindeki en büyük golcüden mahrum bırakıyor.”

SKY SPORT ITALIA: “KRALLARIN MEMNUN OLDUĞU BİR FITNESS”

“İstanbul’da Ciro Immobile’i krallar gibi karşıladılar. Akşamın ilerleyen saatlerinde yüzlerce Beşiktaş taraftarı, Lazio’nun eski oyuncusunu sloganlar ve sis bombalarıyla karşıladı ve yeni forvetinin adını var gücüyle bağırdı.”

FUTBOL MARKET: “KRALİN KARŞILANMASI”

“Türkiye’de İstanbul Havalimanı’na gelen Ciro Immobile, transferini kutlayan büyük bir Beşiktaş taraftarı grubu tarafından karşılandı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş