Cumartesi, Temmuz 27

AK Partili Hüseyin Yayman, Erdoğan-Özel görüşmesini değerlendirdi: ‘Türkiye’nin özlediği manzara bu’

AK Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Medya Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, A Haber’in Memleket Meselesi programına konuk oldu. Hüseyin Yayman gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak çok önemli mesajlar verdi.

“BU TOPLANTILAR ARTIK ARTIK OLACAK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmenin önemine dikkat çeken Hüseyin Yayman, şunları söyledi: “Bu toplantının kendisi, bu toplantının varlığı, bu toplantının gerçekleşmiş olması Türk siyasetinde çok yüksek bir öneme sahiptir. Sembolik değeri olan bu toplantının devamının olacağını düşünüyorum.” dedi.

“TAYYİP ERDOĞAN TÜM TÜRKİYE’NİN CUMHURBAŞKANIDIR”

Türkiye’nin eksik olduğu yönün diyalog politikası olduğunu vurgulayan Yayman, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’de insanların dünyadaki kaosa karşı görüşleriyle ve karşıt görüşleriyle bir araya gelmesi çok önemli. Diyaloğun zeminini olumlu buluyorum. İnsanlar bu toplantıdan memnun, insanlar gülümsüyor. Eğer bu toplantı olmasaydı Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin sadece yüzde 52’sinin değil, tüm Türkiye’nin cumhurbaşkanı olduğunu söyledi.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Komşularda korkutan deprem!  Birbiri ardına yaşandıKomşularda korkutan deprem! Birbiri ardına yaşandı
Putin açıkladı!  Erdoğan'la görüşecekPutin açıkladı! Erdoğan’la görüşecek
Yer: Kocaeli!  Kızları dövdü, nedeni ortaya çıktı: 'Yüzümü unutma'Yer: Kocaeli! Kızları dövdü, nedeni ortaya çıktı: ‘Yüzümü unutma’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking