Salı, Ekim 22

AK Parti’den ‘Cumhur İttifakı’ açıklaması: Güçlü bir birliktelikle yoluna devam ediyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in Cumhur İttifakı’nın birlik ve bütünlüğünde sorun olduğunu düşünmesi beyhude bir yaklaşımdır.”

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in Cumhur İttifakı’nın birlik ve bütünlüğünde sorun olduğunu düşünmesi beyhude bir yaklaşımdır. Sayın Özel’in Cumhur İttifakı üyelerine çağrı yapması beyhude bir yaklaşımdır.” suç ortakları” siyasi nezaket atmosferine uymayan saygısız bir siyasi saldırganlıktır.

Cumhur İttifakı güçlü bir birliktelik ile yoluna devam etmekte olup, her türlü saldırıya siyaset ve hukuk temelinde cevap verebilecek güce sahiptir.

“Sayın Özel’in, Sayın Cumhurbaşkanımızın iade-i ziyareti sonrasındaki yersiz açıklamasını, CHP’de kendi politikalarına ilişkin tedirginliği gidermeye yönelik bir girişim olarak görüyoruz.”Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bütün dünya tedirgin: Yeni savaş tehdidi!  ABD bunu şöyle duyurdu: Bütün dünya tedirgin: Yeni savaş tehdidi! ABD “Her şey buna bağlı” açıklamasını yaptı
İspanya'daki Filistin'den mesaj: İspanya’daki Filistin’den mesaj: “O ülkelere örnek olmalı”
Siyasette gerilim zirveye ulaştı!  MHP'lilerden Özgür Özel'e yaylım ateşi: Onu yerine koymaktan çekinmiyoruzSiyasette gerilim zirveye ulaştı! MHP’lilerden Özgür Özel’e yaylım ateşi: Onu yerine koymaktan çekinmiyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber