Cumartesi, Temmuz 27

Adnan Oktar suç örgütü hakkında yeni iddianame! İsrailli siyasetçilerle görüşmeler yer aldı

İstanbul Başsavcılığı’nın Terör ve Organize Suçlardan Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu 4’ü tutuklu, 42’si firari toplam 72 şüpheli hakkında yürüttüğü soruşturma tamamlandı. 1017 sayfalık iddianamede, aralarında Adnan Oktar, Ulviye Didem Ürer, Tarkan Yavaş ve Alev Babuna’nın da bulunduğu 13 şüpheli, “Nitelikli cinsel saldırı”, “Çocuğa cinsel istismar”, “Cinsel taciz”, “Basit cinsel şiddet” suçlamalarıyla yargılanıyordu. “”, “Nitelikli cinsel şiddet” suçundan birden fazla kez. “Dolandırıcılık” ve “suçtan kaynaklanan malvarlığını aklama” suçlarından 1.938 yıldan 2.758 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi. Sanıklardan 27’sinin “nitelikli cinsel şiddet” suçundan çeşitli derecelerde hapis cezasına çarptırılması istendi. 8’i ise “cinsel taciz” suçundan. İddianamede ayrıca, örgütsel faaliyetler kapsamında elde edilecek 261 bin 991 lira, 310 euro ve 10 bin 465 dolara da el konulması istendi.

ÖRGÜT İLE İSRAİL VE ABD ARASINDA KÖPRÜ OLARAK HİZMET ETTİ

İddianamede, sanık Ali Sadun Engin’in örgütün kardeş grubuna mensup olduğu, şüphelinin esas olarak ABD, İsrail ve örgüt arasında köprü görevi üstlendiği, İsrail’de düzenlenen ve ‘örgüt’ tarafından düzenlenen konferanslarda konuşmacı olarak yer aldığı belirtildi. Organizasyon Direktörü Adnan Oktar’ın öncülüğünde düzenlenen organizasyonda yurt dışından yabancı bürokrat ve siyasetçilerin sorumluluğunu üstlendiği, organizasyon direktörü Adnan Oktar’ın A9 TV’de düzenleyeceği yayınlara katılacak konukları da ayarladığı, programda ele alınacak konuların ele alındığı belirtildi. kanal yayını ve para transferi. Örgüt içerisinde “Sado” lakabını kullanan Engin, örgüt adına Türkiye’ye gelen Masonlar Derneği üyelerinin İstanbul rehberliğini örgüt adına yapmış, üyeler toplantısında bizzat hazır bulunmuştur. Adnan Oktar örgütü Masonlar ile, örgütü temsil etmek için İsrail’e gitti ve İsrail politikacı Yehuda Glick ile tanıştı. Ayrıca İsrail Masonları ile temasa geçerek İsrailli politikacılarla görüştüğü ve Birleşmiş Milletler’deki toplantılara katıldığı da iddia edildi. politikacılar. İddianamenin kabul edilmesi halinde şüpheliler İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak. (AA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sert sözler canlı: Sert sözler yaşıyor: “Senin sahibin kim?”
CHP'nin Hatay adayı belli oldu!  Karar dün gece açıklandıCHP’nin Hatay adayı belli oldu! Karar dün gece açıklandı
Dünya'dan 12 milyar ışık yılı uzakta keşfedildi!  Şaşırtıcı gerçekler ortaya çıktı: Dünya’dan 12 milyar ışık yılı uzakta keşfedildi! Şaşırtıcı gerçekler ortaya çıktı: “Evrendeki en parlak cisim”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking