Cumartesi, Temmuz 27

Adam Sandler’ın ‘Happy Gilmore 2’ filmi Netflix’te resmen onaylandı – Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri

Adam Sandler 1996’da başrol oynadığı golf komedisi büyük beğeni topladı. “Mutlu Gilmore”bunu takiben netflix tarafından resmi olarak onaylanmıştır.

Orijinal “Mutlu Gilmore” filmde, Sandler Öfke kontrolü sorunları yaşayan ve golf yeteneğini keşfeden bir hokey oyuncusu. Mutlu Gilmore’u Onu hayata döndürdü. Kibirli bir profesyonel golfçü olan Happy, büyükannesinin evini kurtarmak için para kazanmak amacıyla bir golf turuna katılır. Nişancı McGavin (Christopher McDonald) ile karşı karşıya gelir. Filmin yardımcı oyuncu kadrosu Julie Bowen ve Carl Weathers da dahil edildi.

“Mutlu Gilmore” film, Dennis Dugan Universal Pictures tarafından yönetildi ve filme alındı. Sandler, manzara Tim Herlihy İle yazdı. Film dünyayı dolaştı 40 milyon dolar gelir yapmak Sandler bu onu zamanın en büyük komedi yıldızlarından biri yapıyor.

Netflix onaylı bu devam filmiyle, Sandler Tekrar Mutlu Gilmore karakterinize hayat verecektir. Filmin yapım süreci ve oyuncu kadrosuyla ilgili detaylar henüz açıklanmadı ancak hayranlar şimdiden büyük bir heyecanla bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking