Salı, Ekim 22

Sürücü tek ayakkabıyla kurtuldu: 2 kişi yaralandı! – Türkiye’den son dakika haberleri

Kaza, D200 Kırıkkale-Ankara karayolu Türkiye Otomobil ve Şoförler Federasyonu dinlenme tesisleri yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü henüz kimliği belirlenemeyen 06 DZY 448 plakalı motosiklet, kontrolünü kaybederek metrelerce sürüklenerek kullanılamaz hale geldi.

Kazanın ardından sürücü yaralı olarak kurtuldu. Yol kenarında bulunan ayakkabı ve kaskın ise kaçan sürücüye ait olduğu tahmin ediliyor. İ.Y. 52 AFE 903 plakalı otomobil, cadde üzerinde motosiklete çarptı. Bu kazada sürücü İ.Y. ve yanındaki yolcu yaralandı.

112 acil servise haber verilmesinin ardından sağlık, polis ve jandarma ekipleri olay yerine müdahale etti. Her iki yaralı da sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Trafik ekipleri kaza bölgesinde güvenliği sağlayarak trafiği kontrollü bir şekilde tek şeritte tuttu.

Kazaya karışan otomobiller, incelemenin ardından çekiciyle otoparka kaldırıldı. Ekipler motosiklet sürücüsünün bulunması için çalışma başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber