Salı, Ekim 22

Manisa’yı sel vurdu: İzmir-İstanbul karayolunda trafik tıkandı – Son Dakika Türkiye Haberleri

Manisa’nın Akhisar ilçesi ve çevre ilçelerde şiddetli yağış, 30 Ağustos’ta 3 gün süren Zafer Bayramı kutlamalarının son gününe denk gelince uzun araç kuyrukları oluştu. İzmir-İstanbul karayolunda trafik durma noktasına gelirken, araç kuyruğu Manisa’ya yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Akhisar ilçesine ulaştı.

Yayınlanma: 02.09.2024 – 00:14

Abo Ol

google-haberler

Şiddetli yağış Manisa’nın kent merkezi ve mahallelerinde etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Akhisar ilçesinde artan yağış nedeniyle yollar ve sokaklar sular altında kaldı.

Ragıpbey ilçesinde özellikle 16. ve 156. sokakların kesiştiği noktada ev ve işyerleri sular altında kaldı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden ekipler bölgeye gönderildi.

Manisa’nın merkez ve mahallelerinde 3 günlük Zafer Bayramı’nın son günü olan 30 Ağustos’a denk gelen şiddetli yağış, İzmir-İstanbul karayolunun kapanmasına neden oldu.

Otoyolun bazı bölümleri sular altında kalırken, trafik de tıkandı. İzmir-İstanbul karayolunda trafik durma noktasına gelirken, araç kuyruğu Manisa’ya yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Akhisar ilçesine ulaştı.

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber