Cumartesi, Eylül 21

Galatasaray’ın hedefi Şampiyonlar Ligi! İşte olası 11… Okan Buruk sistemi tamamen değiştirdi! Galatasaray’ın

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off ön eleme turu rövanş maçında bugün saat 22.00’de İsviçre ekibi Young Boys ile RAMS Park’ta karşılaşacak. Giallorossi ilk deplasman maçını 3-2’lik skorla kaybetti.

Sırayı geçebilmek için Aslan’ın sahadan iki farklı galibiyetle ayrılması gerekiyor. Giallorossi kazanırsa uzatmalara gidecek. 15’er dakikalık iki uzatma periyodu sonunda eşitlik bozulmazsa Devler Ligi’ne katılmaya hak kazanan takım penaltı atışlarıyla belirlenecek.

Galatasaray elenirse UEFA Avrupa Ligi’ne devam edecek.

OKAN BURUK’UN AVRUPA KARARI

Okan Buruk, Galatasaray’daki teknik direktörlük kariyerinde Avrupa kupalarında 15 maça çıktı.

Buruk, Şampiyonlar Ligi gruplarında ve elemelerde 13, Avrupa Ligi’nde ise 2 olmak üzere oynadığı 15 maçın 7’sini kazandı, 5’ini ise kaybetti. 3 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

OKAN BURUK VE ABDÜLKERİM BARDAKÇI CEZALANDIRILDI

2

Giallorossi’de, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Sparta Prag deplasmanında kırmızı kart gören teknik direktör Okan Buruk ve Young Boys ilk maçında kırmızı kartla kırmızı kart gören defans oyuncusu Abdülkerim Bardakçı da forma giyemeyecek.

Tedavisi devam eden Kolombiyalı futbolcu Davinson Sanchez’in forma giymesi beklenmiyor.

ZAHA TAKIMDA DEĞİL

3

Rahatsızlığı nedeniyle son antrenmana katılamayan Wilfried Zaha, bu akşam Genç Erkekler maçında forma giyemeyecek. Okan Buruk, maç öncesi basın toplantısında şunları söyledi: “Wilfried Zaha’nın yakın zamanda transfer görüşmeleri oldu. Premier Lig’e dönmek isteyen bir oyuncu. Oyuncu risk almak istemiyor. Kendisiyle konuştuk ve şu karara vardık: Kadroda olmamalı.” Sözlerini söyledi.

SİSTEM TAMAMEN DEĞİŞİYOR

456768758_17938021784888655_7677278575321718165_n

Okan Buruk bugün taktik değiştirecek ve çift forvetle sahaya çıkacak. Fizik olarak beklenen seviyede olmayan Dries Mertens’in yerini almayı düşünen Buruk, antrenmanlarda 10 numara pozisyonunda takımın ana forveti Mauro Icardi’yi, santrafor olarak da Michy Batshuayi’yi denediğini söyledi.

İŞTE GALATASARAY’IN OLASI 11’İ

f00351fabc2b4014b4b208f7e181a73b

Galatasaray’ın bugün Fernando Muslera, Elias Jelert, Victor Nelsson, Kaan Ayhan, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Icardi, Michy Batshuayi ile Young Boys karşısında başlaması gerekiyor.

DEVLER LİGİ ELEMELERDE 34. GÖREV

Ekran_1

Galatasaray, kulüpler düzeyinde ilk Avrupa kupası elemelerinde 33 maç oynadı.

Giallorossi takımı, 1993-1994 sezonundan bu yana katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 33 ön eleme maçında 22 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.

Galatasaray bu maçlarda 75 gol attı ve 37 gol yedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş