Perşembe, Eylül 19

Olivia Munn, meme kanseriyle mücadele ederken komedyen erkek arkadaşı John Mulaney ile evlendi! – En son hayat haberleri

Yazı işleri ekibi‘, ‘Sihirli Mike’, ‘Demir Adam 2“BEN”X-Men: Kıyamet‘ gibi filmlerle tanınan Amerikalı aktör Olivia MunnNisan 2023’ten bu yana meme kanseriyle mücadele ettiğini ve tedavi amacıyla mastektomi ameliyatı sırasında her iki memesini de aldırdığını açıkladı. 44 yaşındaki Munn daha sonra rahmi ve yumurtalıklarının da alındığını söyledi.

Ünlü oyuncu, geçirdiği ameliyatlar ve zorlu bir tedavi sürecinin ardından oğlunun babası oldu. John Mulaney O evli.

Olivia Munn ve 41 yaşındaki komedyen erkek arkadaşı John Mulaney, New York’ta bir arkadaşlarının evinde düzenlenen törende “Evet” dediler.

Malcolm adında 3 yaşında bir oğulları olan çiftin düğününe, Olivia Munn’ın 2012 yapımı The Newsroom dizisindeki başrol oyuncusu Sam Waterston da katıldı.

Bu Olivia Munn’un ilk, John Mulaney’nin ise ikinci evliliği.

Olivia Munn, bir yandan ardı ardına zorlu ameliyatlar geçirerek hayatını sürdürürken, bir yandan da kanserle mücadeledeki azmi ile tanındı.

Kanserle erken mücadelesini anlatan Olivia Munn, ailesinin, arkadaşlarının ve erkek arkadaşı John Mulaney’nin kendisine destek verdiğini belirterek şunları söyledi: “Gecelerini her türlü ameliyat ve tedaviyi ve yaşayabileceğim yan etkileri araştıran John’a minnettarım. “

Olivia Munn ve John Mulaney Mayıs 2021’den beri birlikteler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş