Cuma, Eylül 20

F.Bahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fred ve Mourinho’nun itirafından milli takıma övgü!Fenerbahçe

Sarı-lacivertli takımın Avusturya’nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında konakladığı otelde basının sorularını yanıtlayan 31 yaşındaki oyuncu, milli takımın EURO 2024’teki performansını da değerlendirdi.
Şampiyonanın zorlu geçtiğinin altını çizen Fred, şöyle konuştu: “Büyük bir tutku gösterdiler. Bu anlamda tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Açıkçası öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik etmem gerekiyor. Dün maçı izleyemedik, hazırlık maçı yaptık. Tabii ki Türkiye’nin kazanmasını istiyorduk ama olmadı.

“ÇALIŞMALARIMIZ ÇOK İYİ İLERLİYOR”

Fred, yeni sezon için çok çalıştıklarını ve yurt dışı kampının şu ana kadar oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Brezilyalı futbolcu, burada F.Bahçe’yle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: “Şu ana kadar her şeyin yolunda gittiğini söyleyebilirim. Burada olduğum için mutluyum. Sezon öncesi çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Her şey yolunda gidiyor. Sezon öncesi hazırlıklar her zaman zorludur. Sezon boyunca bu çalışmanın karşılığını almak istiyoruz.” değerlendirmesini yaptı.
Teknik direktör Jose Mourinho’nun herkes tarafından çok iyi tanındığını belirten Fred, şöyle konuştu: “O harika bir teknik direktör, şaka yapmayı seviyor ama iş zamanı gelince herkesten iyi çalışma talep ediyor. Bu noktada herkes müsait. Biz Bunu antrenmanlarda ve maçlarda göstermeye çalışıyoruz. Bu takım için çok önemli.” “O önemli bir unsur. Bu coşkuyu sezon boyunca devam ettirmeliyiz. O, takımda her zaman kazanmak isteyen biri.” dedi.

“MOURINHO’NUN GELECEĞİNİ DUYDUĞUNDA…”

GR4lciFWcAA-Gw8

Portekizli teknik direktörün gelişini öğrendiklerinde takım olarak mutlu olduklarını kaydeden Fred, şöyle devam etti:

“Buraya gelmesi onun için çok önemli. Mourinho dünyanın en büyük antrenörlerinden biri. Geldiğini bilmek beni çok mutlu etti. Takım üzerinde büyük etkisi oldu. Prensipleri olan bir insan. Hem genç hem de genç. Tecrübeli oyuncular ondan çok şey öğrenecek. Kariyerinde birçok kupa kazandı. “O iyi bir insan ve iyi bir antrenör. Bize sürekli en iyiyi gösteriyor ve futbol hakkında düşünmemize yardımcı oluyor.”
Mourinho’nun genç oyunculara çok değer verdiğini belirten tecrübeli oyuncu, şunları kaydetti: “Mourinho gençleri takip ediyor. Diğer oyuncular da takıma katılabilir. Gençlerin sezon öncesi hazırlık kampında iyi iş çıkardığını söyleyebilirim. Gençler, gençleri takip ediyor.” Tecrübeli oyuncular da genç oyunculara yardımcı olmaktan ve maç oynamaktan mutluluk duyuyor.” “Kendilerine güven kazanmaları onlar için verimli olacaktır.” Yorumlandı:

Soyunma odasında isminin “Firet” yazılıp yazılmadığı sorulduğunda Fred, “Takıma yeni bir oyuncu katıldı. Cidden soyunma odasında böyle bir durum yaşandı. Ben gerçek Fred olarak buradayım.” dedi.

“BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ ŞEY KUPA VE ŞAMPİYONLUĞU KAZANMAK”

Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle 15 maç kaçırdığını anlatan Fred, şöyle konuştu: “Kariyerimde ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Bu nedenle takımıma çok fazla gol ve asist katkısı yapamadım. Bu eksiklikle her zaman olduğu gibi şampiyonluğa katkıda bulunmak istiyorum, tabii ki gol atmak, asist yapmak önemli ama benim için en önemli şey kupalar ve şampiyonluklar kazanmak.” değerlendirmesini yaptı.

Dünkü hazırlık maçında kaptan kolluğunun nasıl takılacağı sorulduğunda Fred şu cevabı verdi:
“Kaptan kol bandını takmak çok güzel çünkü ben en tecrübeli oyunculardan biriyim ama kaptan değilim. İlk kaptanımız Dzeko, ardından Tadic ve Mert Hakan. Bu isimler kaptan. Dzeko dünkü maçta çıktığında Maçta, sahada kaptan olsam da gençler arasında uzman bir oyuncu olarak sorumluluğu üstleniyorum: “Ben olmasam da uyarılarda bulunmayı seviyorum, gerektiğinde buradayım elbette.”

Euro 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Milli takım oyuncularından duygusal veda mesajıMilli takım oyuncularından duygusal veda mesajı
Eyüpspor'dan bir transfer daha!Eyüpspor’dan bir transfer daha!
Mourinho sistemi üzerinde adım adım çalışıyor!Mourinho sistemi üzerinde adım adım çalışıyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş