Pazar, Eylül 29

Mersin’de motosikletli saldırgan dehşeti! Torunlarının gözleri önünde vuruldu

Kaza, Toroslar Merkez Mahallesi Alsancak Mahallesi Efrenk Kordonu Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 56 yaşındaki Salih Şahin, torunlarıyla birlikte motosiklete binerken motosikletli başka bir kişinin saldırısına uğradı.

TORUNLARININ ÖNÜNDE VURDULAR

Başına silahla vurulan Şahin, motosikletle birlikte yere düşerken, küçük torunları da o anda şok yaşadı. Şüpheli motosiklet sürücüsü kaçarken, çocuklar bir eve sığındı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Şahin, ambulansla Mersin Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde motosikletli saldırganın Şahin’i tabancayla vurduğu ve motosikletin devrildiği görülüyor. Görüntülerde ayrıca yaralı kişinin torunlarının da kazanın şoku içinde yandaki eve doğru kaçıştığı görülüyor. Polis şüphelinin yakalanması için soruşturma başlattı. (İHA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
    AFAD duyurdu!  Malatya'da deprem AFAD duyurdu! Malatya’da deprem
Uyarıya uymadı “Dur” ihtarına uymayıp polise silah gösterdi!
Tekirdağ'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı!  Yaralılar varTekirdağ’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking